top of page

Under utvikling

ca9c3ec1-14a2-4534-bac6-1dd5a29db8de.jpg

Skygger i mørket

av André Lassemo

En reise inn i det isolerte og gåtefulle universet til et kvinnefengsel. Inspirert av de tragiske selvmordene i Bredtveit fengsel tidligere i år, utforsker stykket samfunnets etiske ansvar overfor dem som bærer en usynlig byrde bak fengselsmurene. Manusutviklingen er støttet av Fritt Ord.

I oppgang d

av André Lassemo

Gjennom en natt følger vi to karakterer på randen av en skjebnesvanger beslutning. Stykket tar for seg den alvorlige tematikken rundt selvmord blant unge menn og gransker konsekvensene av ensomhet. Det utforsker også hvordan mangelen på ekte samtaler påvirker unge menns mentale helse.

iod.jpg
En siste dans - Lassemo nettside.jpg

En siste dans

av André Lassemo

En hjerteskjærende historie om kjærlighet, offer, skyld og kampen for å opprettholde normalitet i møte med en endrende virkelighet. Stykket tar opp utfordringene med eldreomsorgen, med demenssykdom i spissen. Manusutviklingen ble støttet av Fritt Ord og det jobbes nå med å få på plass finansiering til en produksjon.

Fantasivokteren

av Ellen Bendu og André Lassemo

Når en ond skikkelse tar over Cantasoria, blir trollet Ørnulf sendt til menneskene for å hente en helt som kan hjelpe dem. Ved en feil tar han med seg 8 åringen Emine, og de to blir tvunget ut på et farlig oppdrag. Manusutviklingen ble støttet av Dramatikkens hus og Kulturrådet.

Bilde - Fantasivokteren - Dramatikkens hus.png
bottom of page