top of page

Aktuelle prosjekter

.jpg

Jomfru Maria

av Vibeke Gran

En gripende skildring av en ung kvinnes kamp for å overleve i en stadig mer brutal verden. Historien utspiller seg på et enkelt hotellrom og utforsker den moderne sexindustrien sett gjennom danserinnen Marias øyne. André spiller Mannen, en av hovedrollene. Spilles i Kristiansand fra 23.-25. februar.

What is jazz

av Attention Dance Company

En danseforestilling med dansegruppen Attention som tar publikum med på en uforglemmelig reise gjennom jazzdansens utvikling fra 1930-tallet og frem til i dag. André er produsent for denne forestillingen som spilles på hovedscenen på Christiania Teater i Oslo fra 15.-17. juni.

Bilde gutter.JPG
1C1A8937_L_edited.jpg

Det heldige skipet

av Jon Erik Myre og André Lassemo

En krigsseilerhistorie om to svogere som arbeider om bord på skipet D/S Hestmanden under 2. verdenskrig. Forestillingen hadde urpremiere i 2022, spilte en lang turné sommeren 2023 og skal igjen taes opp for forestillinger sommeren 2024. André spiller Oskar, en av hovedrollene.

Oslo Fringe Festival

Salt - Art & Music

En festival som søker å vise fram det beste av ny, norsk scenekunst – samt internasjonale oppsetninger som har gjort seg bemerket på andre fringe-festivaler. Her får du teater, humor, drag, fest, mat og drikke og mye mer. André er produsent for festivalen som avholdes fra 4.-8. september.

Screenshot 2024-02-05 at 15.20.18.png
osfr+nettside.png
Hold kjeft, jeg vil leve - Lassemo nettside.jpg

Limbo

av Helene L. Solberg og André Lassemo

Et rørende innblikk i livet til kunstneren Alex, som har stått i en tapper kamp for å bryte ut av et voldelig forhold og nå bærer byrden av denne traumatiske fortiden. En unik del av forestillingen er presentasjonen av Alex gjennom to versjoner, spilt av både en kvinne og en mann, alternerende. André er hovedrolleinnehaver for stykket som har premiere høsten 2024.

bottom of page